Onze cursusdienst

Eros heeft een eigen cursusdienst (afgekort cudi).

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Enerzijds organiseert de cudi de tweedehandsboekenverkoop en de algemene boekenverkopen. Op de tweedehandsboekenverkoop kunnen studenten hun handboeken te koop aanbieden aan nieuwe studenten. Als je jouw handboeken wil doorverkopen, schrijf je je in via de Google form [coming soon]. De algemene boekenverkopen worden georganiseerd in het kringlokaal van Eros (Minderbroederstraat 10). Via een samenwerking met Acco bieden wij nieuwe handboeken aan een meer voordelige prijs. Zeker de moeite om eens langs te komen dus! Let wel: de handboeken zijn momenteel enkel op de twee boekenverkopen te verkrijgen, daarna is het niet meer mogelijk om deze via Eros aan te kopen.

De andere tak van onze cudi bevat een samenwerking met drukker Duplico (Tiensestraat 118). Via een Google form [coming soon] kan je aanduiden welke teksten, cursus, literatuur… je wenst te printen. Je betaalt aan Eros en voegt een betalingsbewijs toe. Enkele dagen later ligt jouw drukwerk op je te wachten bij drukkerij Duplico.

De prijslijst voor de drukker kan je hier vinden: PRIJSLIJST

Voor specifieke vragen over de cursusdienst, contacteer ons via cudi@erosleuven.be.

Eros' merch

Wil jij naast je favoriete boeken ook een geweldig comfortabele en leuke trui hebben? Je kan deze aankopen via de volgende link: [coming soon]