Onze cursusdienst

Eros heeft een eigen cursusdienst (afgekort cudi).

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Enerzijds organiseert de cudi de tweedehandsboekenverkoop en de algemene boekenverkopen. Op de tweedehandsboekenverkoop kunnen studenten hun handboeken te koop aanbieden aan nieuwe studenten. De algemene boekenverkopen worden georganiseerd in het kringlokaal van Eros (Minderbroederstraat 10). Via een samenwerking met Acco bieden wij nieuwe handboeken aan een meer voordelige prijs. Zeker de moeite om eens langs te komen dus! Let wel: de handboeken zijn momenteel enkel op de twee boekenverkopen te verkrijgen, daarna is het niet meer mogelijk om deze via Eros aan te kopen. De boekenverkoop voor het eerste semester van academiejaar 2023-2024 is momenteel afgesloten; stay tuned voor een nieuwe verkoop in het tweede semester!

De andere tak van onze cudi bevat een samenwerking met drukker Moessa van Duplico (Burgemeesterstraat 7). Via onze vereniging kan je aan een goedkoper tarief jullie cursussen, teksten, literatuur… printen. In deze Google form kan je aanduiden wat je wenst te printen. Je betaalt aan Eros en voegt een betalingsbewijs toe. Eén werkdag later ligt jouw drukwerk op je te wachten bij drukkerij Duplico. Je kan het gewenste materiaal gedurende het hele semester bestellen tot één week voor de blokperiode.

Voor specifieke vragen over de cursusdienst, contacteer ons via cudi@erosleuven.be.

Eros' merch

Wil jij naast je favoriete boeken ook een geweldig comfortabele en leuke trui hebben? Je kan deze aankopen via de volgende link: [coming soon]