Eros Leuven

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sexy Chairdance met Eros

16 March @ 8:30 pm - 10:30 pm

Hey lieverds van Eros
Het tweede semester is inmiddels gestart en dus is het tijd voor een nieuwe sportactiviteit. We kennen allemaal wel de stoelendans, maar wij zouden Eros niet zijn als we hier niet een sexy draai aan zouden geven. Sport Eros presenteert jullie de ‘Sexy Chairdance’. Was je fan van de paaldanslessen vorig semester? Dan gaan deze lessen je zeker niet teleurstellen. Ook de chairdance-lessen worden nl. gegeven door dezelfde danslerares, een echte topper! Ik verzeker je, na deze les gaat zelfs de stoel blozen van jouw danskunsten 😜
Ben jij geïnteresseerd in deze leuke ervaring? Schrijf je dan zeker in op één van onderstaande links. Let op! Er zijn 2 tijdsloten, dus kijk zeker goed voor welk tijdslot jij je inschrijft. Je schrijft je in voor de sessie van 20u30 – 21u30 of voor sessie 2 van 21u30 – 22u30. Schrijf je snel in, want er zijn maar 16 plaatsen per sessie!!! Je kan je inschrijven vanaf woensdag 8/03/2023 14h tot dinsdag 14/03/2023 14h.
Wat neem je mee/doe je aan? Een sport-shortje of legging, een topje, een flesje water (optioneel) (en je losse heupen uiteraard 😉)
Locatie: Studio LEUVEN ZUID – Frederik Lintsstraat 45, 3000 Leuven (let op: andere locatie dan vorig jaar!). Kom ook zeker op tijd (we spreken een kwartiertje op voorhand af aan de ingang). We hebben ten slotte maar een uurtje, dus het zou zonde zijn als we te laat moeten starten.
Prijs: €9 (lid) / €11 (niet lid)
We zien jullie heel graag verschijnen!
Lieve groetjes,
Emelie en Lisa (Team sport Eros)

Venue

Studio Zuid
Frederik Lintsstraat 45
Leuven, 3000 Belgium
+ Google Map