Eros Leuven

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Paaldansen met Eros

24 November 2022 @ 9:30 pm - 10:30 pm

Lieve Erossers
Heb je altijd al eens aan een stevige paal willen hangen? Wij bij Eros geven jou die kans en zelfs met professionele begeleiding! Wie wil dat nou niet? Een ongelooflijk goede paaldanseres gaat jou stap voor stap meenemen en begeleiden en na een uurtje hang je aan die paal als nooit tevoren.
Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je dan zeker in op één van onderstaande links. Let op! Er zijn 2 tijdsloten, dus kijk zeker goed voor welk tijdslot jij je inschrijft. Je schrijft je in voor de sessie van 20u30 – 21u30 of voor sessie 2 van 21u30 – 22u30. Schrijf je snel in, want er zijn maar 16 plaatsen per sessie!!! Je kan je inschrijven vanaf deze donderdag (17/11) om 17h.
Wat neem je mee/doe je aan? Een sport-shortje, een topje, een flesje water (optioneel) (en je spierballen, want die ga je zeker nodig hebben 😉)
Locatie: Studio LEUVEN ZUID – Frederik Lintsstraat 45, 3000 Leuven (let op: andere locatie dan vorig jaar!). Kom ook zeker op tijd (we spreken een kwartiertje op voorhand af aan de ingang). We hebben ten slotte maar een uurtje, dus het zou zonde zijn als we te laat moeten starten.
Prijs: €9 (lid) / €11 (niet lid)

Venue

Studio Zuid
Frederik Lintsstraat 45
Leuven, 3000 Belgium
+ Google Map